RVS
design
RVS
tuinmeubilair
RVS
maatwerk
RVS
reclamemateriaal
RVS
contact
             
Marenko RVS design > Tuinmeubelen

De RVS tuintafels worden op maat gemaakt! D.w.z. door het gebruik van vierkante hardstenen bladen wordt de totale lengte- en breedtemaat benvloed. De hardstenen bladen beginnen bij 40 x 40 cm., hetgeen oploopt met 20 cm. De RVS kokerprofielen hebben meestal een breedte van 10 cm., waardoor er een verhouding in lengte en breedte ontstaat.

Uitgangspunt is een hoogte van 68 cm. maar dat is eenvoudig middels de RVS stelvoeten te verhogen naar 70 of zelfs 73 cm.

Meest gewild is de RVS tafel met een lengte van 230 cm. en een breedte van 120 cm., geschikt voor minimaal 6 personen met aan iedere langszijde 3 stoelen.
De hardstenen bladen hebben dan een afmeting van 100 x 100 cm.

Armleuningen mogen geen blokkade zijn om de terrasstoelen tot onder de tafel aan te kunnen schuiven, dat is n van de redenen waarom er onder alle poten een RVS stelvoet is geplaatst. De andere reden is dat een terras onder afschot ligt, maar ook niet altijd egaal kan zijn. Ook dan bieden de RVS stelvoeten uitkomst die maximaal 5 cm. uit te draaien zijn.

Voor de overige mogelijkheden verwijzen wij u naar het onderdeel RVS tuintafels


Absolute noviteit!

Nieuw is de RVS loungetafel met ingebouwde gashaard.

Net als het even afkoelt, schakelt u eenvoudig middels de ontsteking het haardvuur aan. Het vlammenspel houdt uw aandacht en oogt gelijk aan een houten vuurtje. Echter er hoeft geen hout gesprokkeld te worden en als u besluit naar bed te gaan, is een draai aan de knop voldoende om de gashaard af te sluiten.

Deze loungetafel met gashaard is geheel getest en is voorzien van CE-markering.


Klik op de foto voor tuintafels

Ir. Sassenstraat 28
7071 BC  Ulft

tel. 06 39140416
fax 0315 230039
email info@marenkorvsdesign.nl


Klik op de foto voor RVS loungetafel


Klik op de foto voor RVS specials

 
Marenko RVS design > specialist in RVS tuintafels