RVS
design
RVS
tuinmeubilair
RVS
maatwerk
RVS
reclamemateriaal
RVS
contact
             

Marenko RVS design > RVS reclamemateriaal

Ir. Sassenstraat 28
7071 BC  Ulft

tel. 06 39140416
fax 0315 230039
email info@marenkorvsdesign.nl
   
Klik op de foto's voor meer informatie.  

Reclamemateriaal uit RVS geeft een exclusieve uitstraling. Exclusiviteit betekent onderscheiden en juist dat is de reden waarom men Marenko RVS Design benadert.  

Er zijn veel zelfstandigen die vanuit huis werkzaam zijn. In dat geval is een groot reclamebord niet gewenst en kan men het RVS naambord juist waarderen. Het valt op door het ontwerp en door de tekst met logo geheel uit te laseren wordt een exclusief naambord gecreŽerd op een afmeting van ca. 100 x 40 cm. (l x b). Het naambord wordt door ons voorzien van 2 RVS kokerprofielen die het bord verbinden en deze wordt tussen de RVS staanders gemaakt. Eenvoudig te plaatsen door twee gaten te graven, vol water te gieten en bij iedere staander een zak snel beton gieten. Na een kwartier staat het bord op zichzelf. Maten zijn natuurlijk altijd in samenspraak af te stemmen en het ontwerp, lettertype en logo wordt in AutoCad omgezet voor computer gestuurd laserwerk.  

Voor bedrijven is er de RVS reclamezuil, geheel uit RVS met bijvoorbeeld een afmeting van 275 x 125 cm. . Deze kan bij ons, door een samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf, al worden voorzien van de juiste belettering. Meerprijs voor reflecterende belettering op aanvraag. Ook mogelijk met verlichting, prijs op aanvraag.  

Marenko gaat verder dan alleen plaatmateriaal. Wat te denken van een gelaserd logo op uw gevel ?! Op deze manier wordt op een wel heel chique manier reclame gemaakt.  

Daarbij zijn reclameborden of RVS reclameboxen met LED verlichting te bestellen.  Uit de RVS voorplaat is de naam met logo gelaserd die daarachter wordt voorzien door een speciale acrylaat plaat. Op de RVS achterwand is de LED verlichting geplaatst dat met de afstand bediening in diverse kleuren kan worden ingesteld. Ook met een verloop van kleur in kleur, waarbij de snelheid zelf te bepalen is. De box is waterdicht en strak afgewerkt. Ook geÔnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan even contact op met Marenko RVS Design.

 

Marenko RVS design > Specialist in RVS tuintafels