RVS
design
RVS
tuinmeubilair
RVS
maatwerk
RVS
reclamemateriaal
RVS
contact
             

Marenko RVS design > RVS maatwerk

 

Ir. Sassenstraat 28
7071 BC  Ulft

tel. 06 39140416
fax 0315 230039
email info@marenkorvsdesign.nl
 
RVS kan men overal toepassen en de combinatie met ander materiaal zorgt ervoor dat nieuwe mogelijkheden ontstaan, op maat natuurlijk.  

Bij renovaties waar veelal een houten trap hek is geplaatst, kan men deze eenvoudig vervangen door een RVS hekwerk dat op maat wordt gemaakt. Zowel binnen als buiten en op de zolder als ook een balustrade in de woonkamer. De trapopgang wordt afgewerkt met een RVS armleuning en wie het geheel in RVS wil doortrekken kan bij Marenko vensterbanken uit RVS bestellen.  

Maatwerk is gewenst en hebben opdrachtgevers ons ook voorgesteld het interieur samen te stellen. Hieruit zijn prachtige combinaties met eikenhout ontstaan. Een ideaal houtsoort dat op heel veel kleuren is te maken. Dressoir, bureau, salontafel, hocker en keukentafel, geheel afgestemd op de wensen van de klant en op basis van opgenomen maatvoering samengesteld. Geen RVS hoeklijnen, maar solide RVS kokerprofielen vormen de basis, opdat ook het houtwerk perfect ingelegd en gemonteerd kan worden. De woonkeuken is steeds vaker de verzamelplek in huis. Een RVS tafel op maat zorgt ervoor dat ook de gasten aan kunnen schuiven. Ontspannend werken aan een bureau dat samengesteld is op basis van jouw wensen, dat voldoende plaats biedt en ook nog eens gezien mag worden.  

Individuele wensen worden door ons graag gehoord. RVS afscheidingstrips is daar een voorbeeld van. Deze hebben de functie van de borderrol en scheiden gazon en bestrating/ tuin. Een ander voorbeeld is het RVS frame voor de makelaarsborden. Daarnaast is een RVS brieven bus box samengesteld met een maat van 40 x 40 cm. en een hoogte van 100 cm. Niet alleen de bewoner, maar ook de postbode is er tevreden mee omdat ook de dikke enveloppen eenvoudig op de plaats vallen. Het huisnummer is verlicht en geeft zodoende duidelijkheid. Het is moeilijk zoeken waar je in het donker precies moet zijn, ook als de navigatie je al in de juiste straat heeft geleid. Doordat we de mogelijkheid hebben alles te kunnen laseren om zodoende tekst en logo aan te brengen, wordt het geheel af gemaakt.Klik op de foto voor traphekwerk


Klik op de foto voor RVS meubilair interieur


Klik op de foto voor maatwerk specials

 

 
Marenko RVS design > specialist in RVS tuintafels